Klimaatbuffers - inspirerende lessen voor het VO


Klimaatbuffers zijn gebieden waar de natuur zich op een gecontroleerde manier kan ontwikkelen om de klimatologische veranderingen het hoofd te bieden. 
Technicles besteedt al meer dan tien jaar veel aandacht aan dit vraagstuk. Leerlingen blijken zeer gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan en erover te leren. Het gaat immers direct over hun toekomst.

De pakketten Kust en Rivieren uit deze Klimaatbuffers-reeks leveren inspirerend en actueel materiaal voor de vakken ak, bi, tn, gs, ml, nask en wi. Ze kunnen daarnaast ook uitstekend (misschien nog wel vanzelfsprekender) vakoverstijgend en in projecten worden toegepast. 
Door de unieke vormgeving kunt u eenvoudig overzien welke opdrachten geschikt zijn. Meer...

De pakketten staan op dvd en kunnen direct vanaf het computerscherm worden gebruikt. De pdf-bestanden zijn gemaakt in printkwaliteit, zodat ze ook prima kunnen worden afgedrukt. 
Het materiaal bestaat uit inleidende informatie, inspirerende filmfragmenten, aanwijzingen en suggesties voor de docent, hulpdocumenten voor het werken in projecten, toegang tot een website met per opdracht linken naar achtergrondinformatie, animaties etc. 

De pakketten Kust en Rivieren uit de serie Klimaatbuffers zijn tot stand gekomen met ondersteuning van de  -campagne. 


De kosten voor deze pakketten zijn: 
1-5 pakketten: € 9,95 per stuk; 
6-10 stuks: € 7,50 per stuk. 
Wilt u meer dan 10 pakketten? Wij brengen graag een offerte op maat uit. 
De prijzen zijn incl.btw en excl. verzendkosten.

Bestellen: digitaal en klimatologisch verantwoord via het contactformulier.

Lees ook het artikel dat is verschenen in Terugkoppeling, het verenigingsblad van de Vereniging van Docenten Techniek.